16 Nis, 24

İzmir Motosiklet Kulübü olarak her yıl olduğu gibi, bu yıl da Ulusal Kanser Haftası’nda sorumluluk aldık ve bir kez daha topluma destek olma fırsatını yakaladık.
Bu kez, 3 Nisan 2024 tarihinde 9 Eylül Üniversitesi Hastanesi’nde kemoterapi gören hastalarımıza moral vermek amacıyla bir müzik dinletisi düzenledik.

İlgili etkinlikte, Onursal üyemiz Halk Müziği Sanatçısı Yılmaz Demirtaş liderliğinde, müziğin iyileştirici gücünü kullanarak hastalarımıza destek olmanın gururunu yaşıyoruz. Bu etkinlik, sadece müzik dinletisi değil, aynı zamanda moral ve motivasyonun güçlendirilmesi için bir fırsat sağladı.

Kemoterapi tedavisi gören hastalarımıza moral vermek ve onlara bir nebze olsun güzellik katmak adına bu etkinlikte yer aldığımız için mutluyuz. Bu tür etkinliklerin hastalarımızın iyileşme sürecine olumlu katkıda bulunacağına inanıyoruz.

Bu etkinliği mümkün kılan ve destek veren herkese teşekkür ederiz. Kulübümüzün sosyal sorumluluk projelerindeki etkinliğini artırarak daha da ilerleyeceğimize olan inancımızı koruyoruz.


Sağlık ve mutluluk dolu günler dileriz.

Saygılarımızla,
İzmir Motosiklet Kulübü